Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

BONGARD ZACHAROULA

Ζωγράφος, χαράκτρια γεννήθηκε στον
Πειραιά. Αποφοίτησε απο το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών.Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα υπό τον καθηγήτη Δ.Τινιάκο. Συνέχισε της σπουδές της στο Vacal Art and Design College στα τμήματα ζωγραφικής,χαρακτικής της τέχνης. Το 2001 παρακολούθησε σεμινάρια χαρακτικής στο Κολλέγιο Καλών Τεχνών και Σχεδιασμού SAINT MARTINS στο Λονδίνο.Το 2006 παρακολούθησε αντοίστοιχες στη λιθογραφία και χαρακτική στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ στη Βενετία. Ασχολήθηκε με τον
εσωτερικό σχεδιασμό. Τα έργα της μπορούν να βρεθούν σε Ιδιωτικές συλλογές τόσο στην Ελλάδα (Marine Club) οσο και στο εξωτερικό. Έχει κάνει πολλές ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα καθώς και ομαδικές στο εξωτερικό.Ιταλία(Ρώμη),Κύπρος και Ντουμπάι(ψηφιακή φωτογραφία τέχνης στο VIP δωμάτιο της EMIRATES). Εργάζεται επίσης σε πολλά έργα με ψηφιακή τέχνη και Photoshop. Η Κα. Μπόνγκαρτ, εκτός απο ζωγράφος είναι και συγγραφέας παραμυθιών στην Αγγλία και στην Ελλάδα.

Η ZACHAROULA BONGARD ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ               Το αφιερώνω για τα παιδιά που πιστεύουν τα παραμύθια !! Ο φτερωτός δράκος είναι τα όνειρά μας. Το κόκκινο βιβλίο είναι η πίστη στην καρδιά μας !! Το ταξίδι είναι η ζωή μας. Δεν ξέρω εάν χρειαζόμαστε σοφούς γέροντες η σε κάθε στιγμή να ψάχνουμε στο βάθος του κόκκινου βιβλίου της καρδιάς μας!!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το Παραμύθι Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ, θα παραουσιαστεί στις 8 Ιανουαρίου 2024  19:00. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στην MegArt Gallery Κασομούλη 102 στα πλαίσια της παρουσίασης του λευκώματος Art Collection 2023.                                                  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2024.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top